HEVES EGYHÁZI ÉPÜLETEI ALAPÍTVÁNY 

18573288-1-10 

S Z E N T M I S É K   R E N D J E


 

 

2018. május  20  – 27.

Máj. 20.   PÜNKÖSD

      VASÁRNAPJA 8.

 

 

este: ½ 7.

 

 

 

 

 

Nm.

Máj. 21.        Hétfő: 7.

 

 

 

 

 

 

 

 

Máj. 22.        Kedd: 7.

 

 

 

 

 

 

 

 

Máj. 23.      Szerda: 7.

 

 

 

 

 

 

 

 

Máj. 24.    Csütörtök:

 

 

                     este: ½ 7.

 

 

 

 

 

Máj. 25.      Péntek: 7.

 

 

 

 

 

 

 

 

Máj. 26.       Szombat:

 

 

este ½ 7.

 

   

 

 

 

Máj. 27.   SZENTHÁROMSÁG            

VASÁRNAPJA:  8.

 

 

este: ½ 7.

 

 

 

 

 

 

Egyéb hirdetések:

 

Újtelepen Szentháromság vasárnap 11 órakor szentmise lesz.

 

Májusi litániát Belvárosban: minden nap: du. 6 15 perckor

Újtelepen: Szerdán: ½ 4 órakor imádkozzuk.

 

 
Már most jelezzük!
Úrnapján, Június 3-án szokás szerint sátrakat fogunk állítani. Szeretettel kérem mindenki segítségét, aki bármivel hozzá tud járulni ehhez.  A férfiakat kérem, hogy segítsenek az előtte levő szombaton a gallyak gyűjtésében és vasárnap hajnalban a sátrak felállításában. Az asszonyok abban segíthetnek, hogy virágokat és virágszirmokat gyűjtenek, és szépen feldíszítik a sátrakat. A gyermekeket pedig kérjük, hogy jöjjenek a szentmisére és a körmenetre, és ott hintsék a virágokat. Előre is köszönöm mindenkinek a segítségét.

 Az idén is kérjük, hogy személyi jövedelemadójuk l %-ról rendelkezzenek úgy, hogy a Magyar Katolikus Egyház részére ajánlják fel. Ezenkívül mindenki rendelkezhet a személyi jövedelemadójának másik 1 %-ról is, amelyet Heves Egyházi Épületei Alapítvány részére is fel lehet ajánlani. Mindenkinek nagyon köszönjük, akik támogattak bennünket és kérjük segítségüket, támogatásukat ebben az évben is. Kérem, hogy e lehetőségekről szóljanak minél több embernek és kérjék az ő támogatásukat is részünkre.


 

Azok a jegyesek, akik ebben az évben szeretnének házasságot kötni templomunkban, azokat kérjük, hogy jelentkezzenek minél előbb a plébánián. A gyakorlat azt mutatja, hogy házasság szentségének kiszolgáltatása előtt több jegyes fel akar készülni a bűnbocsánat szentségére és az áldozásra (vagy a keresztségre is). E szentségeknek a vételére, a jegyes oktatáson kívül, más oktatással is készülni kell a jegyeseknek és ehhez megfelelő idő szükséges.

 

 
LELKIPÁSZTORAINK NÉVSORA ÉS FÉNYKÉPEI